09-06-08

Tortelloni met basilicum.

000485642_001_FRRK082403_300
Ingrediënten

  • 2 pakken tortelloni con formaggio e noci (pasta, koelvers a 250 g)
  • 2 schaaltjes verse basilicum (a 15 g)
  • 150 ml olijfolie (fles a 500 ml)
  • 2 tenen knoflook
  • 600 g tomaten

Materialen

  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Tortelloni volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren. Olijfolie met basilicum en knoflook in keukenmachine of met staafmixer tot pasta mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden. Tomaten met zout en peper bestrooien en besprenkelen met wat olijfolie. Tomaten over 4 borden verdelen. Tortelloni op tomaten scheppen en saus erover verdelen.

14:10 Gepost door jaydee in algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: torteloni, italiaanse keuken, italian, cucina italiano, basilicum, italiaanse recepten | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.