12-06-08

Caesarsalade met ansjovis.

000483646_001_FRRK082202_300
Ingrediënten

  • 1 ciabatta (afbakbrood 250 g)
  • 2 eieren
  • 1 komkommer
  • 1 blikje ansjovisfilet in olie
  • 150 g Goudse kaas (licht)belegen (stukje)
  • 2 zakken ijsbergsla extra (a 200 g)
  • 8 eetlepels Caesar dressing (fles a 350 ml)
  • 100 g zwarte olijven zonder pit (pot a 240 g)

Bereiden

Ciabatta afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren in ca. 8 min. hard koken. Komkommer wassen en in plakjes schaven. Ansjovis laten uitlekken. Kaas in kleine blokjes snijden. Eieren pellen en in parten snijden. In kom sla, komkommer en dressing mengen. Salade op 4 grote borden scheppen. Ansjovis, eieren, kaas en olijven erover verdelen. Met peper bestrooien. Brood in plakjes snijden en erbij serveren.

12:07 Gepost door jaydee in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: italiaanse keuken, ansjovis, caesarsalade, italiaanse recepten | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.