12-06-08

Romige risotto met brocolli en zalm

000483650_001_FRRK082204_300
Ingrediënten

  • 300 g risottorijst (pak a 500 g)
  • 1 blikje rode zalm (213 g)
  • 600 g broccoliroosjes (diepvries a 1 kg)
  • 1 bakje zuivelspread, kruiden (175 g)

Bereiden

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen zalm laten uitlekken en vel en graatjes verwijderen. Broccoliroosjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Zuivelspread door risotto roeren. Broccoli erdoor scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Risotto over 4 borden verdelen en met zalm garneren.

12:04 Gepost door jaydee in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: brocolli, zalm, risotto, rijst, italiaanse recepten, italiaanse keuken | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.