12-06-08

Spaghettini met spinazie

000483656_001_FRRK082207_300
Ingrediënten

  • 400 g spaghettini (pasta, pak a 500 g)
  • 1 goudsalami (250 g)
  • 1 pot gegrilde paprika's met knoflook (320 g)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 zakken spinazie (a 300 g)

Bereiden

Spaghettini koken volgens aanwijzingen op verpakking. Salami in reepjes snijden. Gegrilde paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In wok olie zachtjes verwarmen en salami ca. 1 min. meebakken. Spinazie in delen toevoegen, wokken tot het slinkt en vocht goed laten verdampen. Tweederde van paprika toevoegen en meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Spaghettini over 4 borden verdelen. Spinaziemengsel erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.

12:09 Gepost door jaydee in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spaghettini, spaghetti, spinazie, salami, italiaanse gerechten, italiaanse keuken | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.