16-06-08

Kaas-Tijmrisotto met boontjes

000479702_001_FRRK081805_300
Ingrediënten

  • 300 g risottorijst (zak a 500 g)
  • 2 pakken tuinbonen (diepvries a 300 g)
  • 1 zakje stoneleeks (8 stuks)
  • 1/2 zakje verse tijm (a 15 g)
  • 1 zakje geraspte kaas, Slankie 25+ licht pittig (100 g)

Bereiden

Risottorijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Laatste 5 min. tuinboontjes meekoken. Intussen stoneleeks in smalle ringetjes snijden. Tijmblaadjes van takjes halen. Stoneleeks, tijm en naar smaak zout en peper aan risottorijst toevoegen. Goed mengen en met deksel op pan 5 min. laten staan. Kaas door risotto scheppen. Over 4 diepe borden verdelen.

12:43 Gepost door jaydee in algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: boontjes, bonen, risotto, tijm, kaasrisotto, italiaanse keuken, italiaanse recepten | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.