19-06-08

Kruidenricotta met krokante ham.

000462212_001_FRAL07130511_300
Ingrediënten

  • 6 plakjes coppa di parma (ham)
  • 1 eetlepel verse basilicum (zakje a 15 g), fijngesneden
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden + 8 blaadjes (zakje a 30 g)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 125 g ricotta (kaas, bakje a 250 g)
  • 8 theelepels houmous (bakje a 200 g)

Bereiden

Bak de plakjes coppa di parma in een anti-aanbakpan op middelhoog vuur krokant. Schephet basilicum, de peterselie en het citroensap door de ricotta en breng op smaak met zout en peper. Schep in 8 glaasjes een theelepel houmous en verdeel de kruidenricotta over de glaasjes. Verkruimel de ham grof en steek de stukjes in de kruidenricotta.

11:50 Gepost door jaydee in antipasti giovanni | Permalink | Commentaren (0) | Tags: antipasti, ricotta, parmaham, ham, voorgerecht, italiaans | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.