26-06-08

Parmakipfilet met stampotje.

000427390_001_FRRK071207_300
Ingrediënten

  • 4 gegaarde kipfilets (diepvries, doos a 750 g)
  • 1 ui
  • 1 bakje champignons (250 g)
  • 1 pakje Italiaanse parmaham (75 g)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (diepvries, 450 g)
  • 1 pak aardappelpuree naturel (2x 135 g)

Materialen

  • wok

Bereiden

Kipfilets volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Ui pellen en fijnsnijden. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Kipfilets met parmaham omwikkelen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Kipfilets erbij leggen en rondom bruinbakken. In wok rest olie verhitten. Roerbakgroente in 5 min. laten ontdooien en vervolgens 4 min. roerbakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Champignons bij kipfilet scheppen en 3 min. meebakken. Roerbakgroente door puree scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Kipfilets schuin in plakjes snijden en op stamppot leggen. Gebakken champignons erbij serveren.

17:58 Gepost door jaydee in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kip, kipfilet, italiaanse gerechten, parmaham, italiaanse keuken, stampot | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.