03-07-08

Gnocchi di patate.

000392148_001_FRRK062006_200
Ingrediënten

  • 1 1/2 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g)
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 schaaltje kalkoenworstjes (6 stuks)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 blikjes gepelde tomaten
  • 1 blikje sperziebonen (425 g)
  • 75 g lichtbelegen kaas (30+)

Bereiden

Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden. In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 min. fruiten. Worst toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten toevoegen en saus 10 min. zachtjes koken. Laatste minuut sperziebonen meewarmen. Kaas raspen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Gnocchi over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en met kaas bestrooien. Lekker met plakjes komkommer.

13:13 Gepost door jaydee in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: italiaans, gnocchi, tomatensaus, italiaanse recepten, gnocchi di patate, kalkoenworstjes | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.