04-07-08

Lamskotteletjes uit de oven.

000387056_001_FRAL0604110_200
Ingrediënten

  • 8 lamskoteletjes
  • 2 romatomaten, in dikke plakken
  • 3 takjes rozemarijn
  • 1 teentje knoflook, zeer fijngehakt
  • 4 eetlepels olijfolie

Materialen

  • bakplaat
  • bakpapier

Bereiden

Verwarm de oven voor op 250 °C. Dep de lamskoteletjes droog, bestrooi ze met zout en peper en laat ze even op temperatuur komen. Verhit 3 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak het vlees op hoog vuur in 1 minuut aan beide kanten bruin en leg het vlees op de bakplaat. Leg op elk koteletje een plak tomaat en takje rozemarijn, en verdeel de fijngehakte knoflook erover. Bestrooi de tomaat met zout en peper en druppel er wat olie over. Schuif de bakplaat in de oven en laat het vlees in 4-5 minuten gaar worden (het vlees mag rosé zijn). Lekker met couscous en groene boontjes.

18:20 Gepost door jaydee | Permalink | Commentaren (0) | Tags: recepten, italiaans, lamskoteletten, lamsvlees, italiaanse recepten | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.