04-07-08

Mangotiramisu.

000384570_001_FRDRLL040132_200
Ingrediënten

  • 12 lange vingers
  • 2 rijpe mango's, in stukken
  • 125 g mascarpone (verse kaas)
  • 250 g magere kwark
  • 50 g witte basterdsuiker
  • 25 g amandelschaafsel, geroosterd

Materialen

  • staafmixer of keukenmachine
  • ondiepe schaal (inhoud 1 liter)

Bereiden

Mango schil je het makkelijkst met een dunschiller. Snijd daarna het vruchtvlees in plakken van de pit. Lange vingers op bodem van schaal leggen. Mango met keukenmachine of staafmixer pureren en over lange vingers schenken. Mascarpone met kwark en suiker door elkaar roeren. Mascarponemengsel over mango verdelen en gladstrijken. Tiramisu 1 uur in koelkast door en door koud laten worden. Vlak voor serveren bestrooien met amandelsnippers.

Wijnadvies

Frisse, droge en krachtige roséwijnen

18:18 Gepost door jaydee in recepten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tiramisu, mango, desserten, italiaanse desserten, mangotiramisu | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.