04-07-08

Tortelloni met walnoten . . .

000003594_001_FRAL00121534_200
Ingrediënten

  • 2 eetlepels (olijf)olie
  • 1 pak verse tortelloni con formaggio e nocci (250 g)
  • 2 stengels bleekselderij
  • 100 g walnoten, gehakt
  • 4 eetlepels groene pesto (bakje a 100 g)

Bereiden

In pan met water en 1 eetlepel olie tortelloni in ca. 4 minuten beetgaat koken. Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en in heel dunne plakjes snijden (blad achterhouden voor garnering). In koekenpan rest van olie verhitten en bleekselderij ca. 2 minuten bakken. Walnoten en pesto erdoor scheppen. Tortelloni afgieten en door pestomengsel scheppen. Garneren met blaadjes selderij. Serveren met wildgerechten.

18:56 Gepost door jaydee | Permalink | Commentaren (0) | Tags: recepten, walnoten, italiaanse gerechten, pesto, tortelloni, bleekselderij | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.