27-05-08

De zilveren lepel.

“Met meer dan 2000 recepten is The Silver Spoon een volledige cursus in Italiaans koken.”
(The New York Times)

 

“Le « must have » de l’année.”
(Paris Match)

 

The Silver Spoon is een verbazingwekkende encyclopedie van Italiaans eten – volledig en inspirerend.”
(Gordon Ramsay)

“Het is mijn keukenbijbel – ik heb het al zo lang als ik me kan herinneren”.
(Gennaro Contaldo, legendarische chef en mentor van Jamie Oliver)

cover%20van%20dishoeck

 

De Larousse van de Italiaanse keuken!
De zilveren lepel is een boek der boeken. Het is de bijbel van de authentieke Italiaanse keuken en al meer dan vijftig jaar het meest verkochte kookboek in Italië zelf. De eerste Italiaanse editie kwam uit in 1950 en werd geheel herzien in 1997. In 2005 verscheen het in het Engels als The Silver Spoon en binnen een jaar waren er 1.000.000 exemplaren verkocht. Dit boek maakt alle Italiaanse kookboeken overbodig. Met een gastronomisch vocabulaire, keukenmaterialen en accessoires, specifieke Italiaanse basistechnieken en niet minder dan 2000 recepten is De Zilveren Lepel het enige standaardwerk dat u nodig hebt.

 

20:54 Gepost door jaydee in boeken | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zileveren lepel, boeken, kookboeken, italiaanse recepten, italiaans kookboek | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print |